Facebook kérdés mit jelképezhet ez a profil, és borítókép?
Figyelt kérdés
Egy illető megváltoztatta a profilképét egy olyan képre, amin egy tenyér tart egy fekete rózsát.A borítőkép pedig egy fekete selyemszerű anyag lett.
Valakije meghalt,vagy csak a lelkiállapota ilyen sötét,Mikor szokták ezt felrakni.
Nem,nem kérdezem meg,nem vagyunk olyan viszonyban....csak érdekel.
2017. jan. 3. 06:53
1/2 anonim válasza:
Szerintem gyászol, bár akkor totál fekete képet szoktak kirakni. Nem javaslom, hogy rákérdezz, elég ciki tud lenni, én így tudtam meg, hogy az egyik gimis évfolyamtársam meghalt rákban.
2/2 A kérdező kommentje:
Dehogyis kérdezek rá...
Nem nem gyász, akkor más jele is lenne.
Kis nyomozás után kiderült, gerincsérvműtétje volt.
Egy idő után átváltoztatta megint rendes képre, utána vissza erre a fekete rózsára...érdekes...
Amúgy igen,halálesetkor tiszta feketére szokták... de találkoztam olyannal is aki nem változtatta meg a képét a férje halálakor se, maradt a közös képe Korda Gyurival...:((
2017. márc. 7. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!