Hogy lehet az hogy mind a két laptopnak ugyan az az IP címe?
Egy IP cím ellenőrző oldalon megnéztem és ugyan az mind a két laptopnak! hogy lehet ez? Ez nem baj?
Van egy oldal ahol csak 1 IP címmel 1 ember regisztrálhat! Akkor a tesómmal mi legyen? Nincs valami megoldás erre?
Belső hálózaton különböző a címük, de a net felé minden a hálózatodra csatlakozó eszköz ugyanazt az IP-címet használja. Ebből adódóan ha szigorúan veszed a szabályt, akkor nem regisztrálhatsz több fiókot arról az IP-ről, függetlenül attól hogy 1, 2, vagy 40 gép van használatban.
Meg kell nézni az adott oldal szabályzatát, hogy mit engednek és mit nem ilyen esetben. Vagy rákérdezni a supportnál. Trükközni vagy ignorálni azért nem érdemes, mert minden fiókot letilthatnak.
Egy normális oldal tiltja a proxykat és exit node-okat, és látja hogy ilyen szerverek közvetítésével kapcsolódsz. Ennek, és a szabályzatuk függvényében kitilthatnak téged.
Volt rá kb másfél órád hogy rákérdezz és megnézd a szabályukat hogy mit lehet, de te még mindig csak trükköznél.
leírtuk.
te felmentél egy ip ellenőrző oldalra és megnézted a szolgáltató modemének az ip cimét amit a lábszagú kövér bajszos bácsi hozott amikor előfizettetek az internetre.
Ezt ugy vetted hogy a te számítógéped ip cimét láttad, ami nem igaz..
ettől függetlenül létezhet olyan oldal ahol 1 ip cimmel csak 1 ember regisztrálhat, de ez nettó baromság lenne, mivel a szolgáltatód dinamikus ipt oszt ki amit jó esetben naponta váltogat a rendszer (persze néha hetekig marad a valóságban), ezért hülyeség lenne az, hogy ma te beregisztrálhatsz, holnap a tesód, de mariska néni a város másik végéből meg nem mert megkapta az ip cimedet.
De az én ip cimem nem dinamikus! Szerintem ez nem változik, helyi, kábeles internet nem Telekom vagy ilyenek..!?
Mindenkinek egy IP címet adnának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!