Ugye nem igaz, hogy Facebook-on egy hacker a nevünkben vírusokat küld az ismerőseinknek úgy, hogy a feladó nem látja, csak a címzett?
Ugye csak olyan kamu, mint nyáron volt az a "Hivatalos hirdetés", hogy fizetős lesz a Facebook?
Az a hackeres olyan, hogy egy képen, sárga alapon fekete, dőlt betűkkel írják, hogy hacker van a facebook-on, és tedd ki, hogy a barátaid lássák, hogy valójában nem te vagy az.
Tudom, hogy tudni kellene eldönteni, mi igaz és mi nem, de azt a hirdetést megosztottam, vagyis bemásoltam a falamra (azt bemásolni kellett, nem megosztani, így mindenkinél olyan volt, mintha ő írta volna ki), aztán kiderült, hogy kamu. Ezt a hackereset meg nem, és attól félek, hogy ez bezzeg igaz lesz.
Nyilván igaz, mert ugye a Facebook nem tesz ezellen semmit, még közleményre se méltatja...vagy várjunk csak!!!
Lehet, hogy semmi hacker nincs, hanem maga Zuckerberg terjeszti a vírust!
Akármelyik is igaz, egy kép megosztása...izé... szóval klasszikusokat csak pontosan: az ellen nem véd!
#2: én nem kaptam még ilyen üzenetet, és nem angol link
#3: nem kattintottam a képre, csak a hírfolyamban láttam, hogy egy ismerősöm az ő egyik ismerősétől osztotta meg.
#4: A képen azért írja, hogy tedd ki, hogy ha már megtörtént, akkor is tudjanak róla az ismerőseid, hogy nem te akartad azt küldeni. Szóval nem azért, hogy ez véd meg tőle.
A "Hivatalos hirdetés" viszont olyan volt, hogy ezt írta: Fizetős lesz a Facebook, de ha kiírod ezt a szöveget, akkor nem. Ezzel már "védekezni lehetett" a fizetőssé válás ellen.
Igy van,igaz!viszont ha likeolod ezt,akkor vedett leszel(a te routered lesz a primer a hackere helyett): [link]
Oszd meg,hogy tudjak masok is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!