Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudok RGH-s Xbox 360-ra,...

Hogy tudok RGH-s Xbox 360-ra, a feltöltött játékokhoz borító képet felrakni?

Figyelt kérdés
Van routerem. Az xbox és a router között sikerült kapcsolatot csinálnom wifin is és utp-n is. A net kapcsolat azonban nem jött létre. Félek viszont attól, hogy ha mégis megjönne a netkapcsolat, akkor a LIVE-ra is készítene egy network tesztet és az esetleg nem jó. Olvastam olyat, hogy net nélkül, a böngésző segítségével rá lehet kapcsolódni a PC-vel a consol-ra és onnan áttölteni a borítót a consol saját web-es alkalmazása segítségével, IP cím megadással (mint a router belső programja). De hiába van meg a PC kapcsolat ez a csatlakozás sem jön össze. A router beállítások elvileg jók, minden biztonsági alkalmazást, tűzfalat, mac szűrést letiltottam. Megtennétek, hogy leírjátok, hogyan lehet úgy játékot feltenni, hogy borító is legyen hozzá? Nagyon megköszönném, mert lassan agyfaszt kapok a sok semmit sem érő youtube videótól.

2016. dec. 30. 15:50
 1/3 anonim ***** válasza:
FSD vagy Aurora van a gépeden? A játékok megjelenek a listában?
2016. dec. 30. 15:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát az eredeti xbox menüből freestyle home-ot kell indítanom, de tulajdonképpen Aurora indul el. Az ott megnyitott system infonál is mindenhol aurora szerepel. És igen, az alapképernyőn a játékok vannak felsorolva, egymás mellett, borítókkal. Csak azon nincs borító amit már én raktam fel.
2016. dec. 30. 16:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon kellene a megoldás srácok. Nincs ötletetek, hogy miért csak a routerig van kapcsolata a consol-nak? A net kapcsolat sehogy sem jön össze. Mi fogja meg a routernél? Köszi
2016. dec. 30. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!