Kairos mondjatok hogy működik csak olyan irjon akinek tenyleg müködik? Orosz pilotajatek kimeljenek mert akkor bemontak volna tévében radioban piramis jatekis kimeljenek
Ez egy piramis-/pilótajáték, vagyis az újonnan belépő tagok befizetéseiből fedezik a régi tagok fizetségét.
Nagyon egyszerűen bizonyítható:
1. A rendszerbe való belépésért fizetni kell.
Jelen esetben ez a csomagokért (Standard, Silver, Gold, Platina) fizetett "kaució" (a kaució elnevezés jelen helyzetben eléggé hibás kifejezés, ugyanis kauciót a bérbevevőnek kell fizetni, nem a bérbeadónak).
2. Nincs valós, a rendszerbe belépettek által létrehozott, a rendszeren kivülállóknak eladható termék/szolgáltatás.
Jelen esetben az P2P hálózaton keresztül elosztott felhőtárhely alkotására szánt kliensprogram bár létrehoz egy nagy méretű állományt, de az teljesen üres. Ebbe az állományba nem tölt le semmit a kliensprogram, azt nem osztja meg, nem hoz létre más kliensekkel P2P hálózatot (csak a webirodával tartja a kapcsolatot: ellenőrzi annak elérhetőségét, illetve lekérdi a bejelentkezett profil adatait) - vagyis nem képes elosztott felhőtárhely kialakítására.
3. Nincsenek olyan, a rendszeren kívül álló ügyfelek, akiknek el lehet adni a terméket/szolgáltatást. A hivatalos weboldalon nem szerepelnek, a beszervező partnerek által emlegetett Nissan és Sony tagadja ezzel a bagázzsal való kapcsolatukat.
Summa-summárum: Ha nincs eladható termék/szolgáltatás; nincs kinek azt eladni, akkor a bevétel csakis a rendszerbe belépő tagoktól származhat, vagyis piramis-/pilótajáték.
#13: figy, neked kérdésed van vagy kijelentésed? Döntsd már el!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=kairos&kateg..
1. Az, hogy egy webirodában pörögnek a virtuális dollárok, nem jelenti azt, hogy az a naiv beszervezett ürge bankszámláján is megjelenik.
2. Attól, hogy ha esetleg megjelenne is a bankszámlán, nem jelenti azt, hogy ez nem piramisjáték - lásd az előző hozzászólásom.
Továbbra is javaslom az előző hozzászólásomban említett blogot, ahol kiveséztük a témát, feltártuk a csalás részleteit.
Kaptam a kérdezőtől egy videó linkjét:
https://www.youtube.com/watch?v=7KrIYUIFeE8
Nos Kedves kérdező, ezzel a videóval több baj is van:
* ez a videó régi - 2016 augusztusa óta akadoznak a kifizetések: [link]
* a Kairos az ePayments-el 2016. augusztusában hírtelen megszakította a kapcsolatot és lecserélte azt a Paysera nevű elektronikus tárca-szolgáltatásra
* viszont a Paysera 2016. szeptemberében figyelmeztetést tett közzé, miszerint a a Kairos piramisjáték: [link]
* ezért a Kairos lecserélte a Payserát egy újabb elektronikus tárca-szolgáltatóra, az AGC-re, viszont ez a Kairos "leányvállalata" - aki átrakta a virtuális "pénzét" az AGC-re az lényegében a Kairosnál tartotta azt: [link]
* mivel az AGC-nek nincsen engedélye pénzügyi szolgáltatás nyújtására, az illetékes Cseh Nemzeti Bank 2016. novemberében figyelmeztetést tett közzé: [link]
Illetve mint azt már mondtam: hiába látod egy régi - 2016. januári - videón, hogy vesz fel pénzt a Kairosos beszervezett, az nem bizonyíték arra, hogy nem piramisjátékból származó pénzről van szó.
Működik, pénteken vettem ki a pénzemet. Felelős, előre gondolkodó Kairos partner vagyok, így a pénzből vettem egy másik számítógépet Ricardo-tól (Radics Peti videóiban láttam, megbízható üzletember). A gép egy Pentium AMD Celeron II-őt, nyolcmagos 4 GB Ram, 1,2 Ghz-es winchester, 128 GB-os processzorral és ajándékba kaptam hozzá egy nyomtató fedelet is, csak nyomtatót kell hozzá vennem. Nem lopott!
Ezzel a géppel meg a platina csomagommal hamarosan gazdag leszek, mert már két számítógép dolgozik helyettem, mert én a suliban nem tanultam és nem találok csak közmunkát! Mivel két gépen tolom, felhívott a magyar Kairos vezetője és azt mondta, hogy hajlandóak aranyból szobrot emeltetni a bal nagylábujjamról!
Szerinted működik (kérdező)?
"Azok, akik nem kívánják megújítani a szerződésüket, a jelenlegi helyzetben nincs lehetőségük a rendszerben elért bevételüket kivenni."
Érthetőbben: Ha az utóbbi 6 hónapban lejárt a csomagod. Fizess be pl. 800eFt-ot és utána "ki tudod venni" a bent lévő pénzed. Ja, és a bankkártyát is neked kell befizetni (30eFt), amivel "ki tudsz venni" pénzt.
Ezzel a húzással nyilvánvalóvá vált mindenki számára (szerintem), hogy a Kairos vezetők a befizetett pénzekből (jól) élnek, semmilyen más üzlet (tárhely bérbeadás) nem működik a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!