Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kairos mondjatok hogy működik...

Kairos mondjatok hogy működik csak olyan irjon akinek tenyleg müködik? Orosz pilotajatek kimeljenek mert akkor bemontak volna tévében radioban piramis jatekis kimeljenek

Figyelt kérdés
2016. dec. 30. 08:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%

Ez egy piramis-/pilótajáték, vagyis az újonnan belépő tagok befizetéseiből fedezik a régi tagok fizetségét.

Nagyon egyszerűen bizonyítható:

1. A rendszerbe való belépésért fizetni kell.

Jelen esetben ez a csomagokért (Standard, Silver, Gold, Platina) fizetett "kaució" (a kaució elnevezés jelen helyzetben eléggé hibás kifejezés, ugyanis kauciót a bérbevevőnek kell fizetni, nem a bérbeadónak).

2. Nincs valós, a rendszerbe belépettek által létrehozott, a rendszeren kivülállóknak eladható termék/szolgáltatás.

Jelen esetben az P2P hálózaton keresztül elosztott felhőtárhely alkotására szánt kliensprogram bár létrehoz egy nagy méretű állományt, de az teljesen üres. Ebbe az állományba nem tölt le semmit a kliensprogram, azt nem osztja meg, nem hoz létre más kliensekkel P2P hálózatot (csak a webirodával tartja a kapcsolatot: ellenőrzi annak elérhetőségét, illetve lekérdi a bejelentkezett profil adatait) - vagyis nem képes elosztott felhőtárhely kialakítására.

3. Nincsenek olyan, a rendszeren kívül álló ügyfelek, akiknek el lehet adni a terméket/szolgáltatást. A hivatalos weboldalon nem szerepelnek, a beszervező partnerek által emlegetett Nissan és Sony tagadja ezzel a bagázzsal való kapcsolatukat.

Summa-summárum: Ha nincs eladható termék/szolgáltatás; nincs kinek azt eladni, akkor a bevétel csakis a rendszerbe belépő tagoktól származhat, vagyis piramis-/pilótajáték.

2016. dec. 30. 18:30
 12/18 A kérdező kommentje:
masebereknek müködik akkor msot mivan lttam youtubon?
2016. dec. 30. 18:56
 13/18 A kérdező kommentje:
[link] tessék
2016. dec. 30. 18:58
 14/18 anonim ***** válasza:
2016. dec. 30. 19:01
 15/18 anonim ***** válasza:
80%

1. Az, hogy egy webirodában pörögnek a virtuális dollárok, nem jelenti azt, hogy az a naiv beszervezett ürge bankszámláján is megjelenik.

2. Attól, hogy ha esetleg megjelenne is a bankszámlán, nem jelenti azt, hogy ez nem piramisjáték - lásd az előző hozzászólásom.

Továbbra is javaslom az előző hozzászólásomban említett blogot, ahol kiveséztük a témát, feltártuk a csalás részleteit.

2016. dec. 30. 19:04
 16/18 anonim ***** válasza:
88%

Kaptam a kérdezőtől egy videó linkjét:

https://www.youtube.com/watch?v=7KrIYUIFeE8

Nos Kedves kérdező, ezzel a videóval több baj is van:

* ez a videó régi - 2016 augusztusa óta akadoznak a kifizetések: [link]

* a Kairos az ePayments-el 2016. augusztusában hírtelen megszakította a kapcsolatot és lecserélte azt a Paysera nevű elektronikus tárca-szolgáltatásra

* viszont a Paysera 2016. szeptemberében figyelmeztetést tett közzé, miszerint a a Kairos piramisjáték: [link]

* ezért a Kairos lecserélte a Payserát egy újabb elektronikus tárca-szolgáltatóra, az AGC-re, viszont ez a Kairos "leányvállalata" - aki átrakta a virtuális "pénzét" az AGC-re az lényegében a Kairosnál tartotta azt: [link]

* mivel az AGC-nek nincsen engedélye pénzügyi szolgáltatás nyújtására, az illetékes Cseh Nemzeti Bank 2016. novemberében figyelmeztetést tett közzé: [link]

Illetve mint azt már mondtam: hiába látod egy régi - 2016. januári - videón, hogy vesz fel pénzt a Kairosos beszervezett, az nem bizonyíték arra, hogy nem piramisjátékból származó pénzről van szó.

2017. jan. 2. 20:36
 17/18 anonim ***** válasza:
77%

Működik, pénteken vettem ki a pénzemet. Felelős, előre gondolkodó Kairos partner vagyok, így a pénzből vettem egy másik számítógépet Ricardo-tól (Radics Peti videóiban láttam, megbízható üzletember). A gép egy Pentium AMD Celeron II-őt, nyolcmagos 4 GB Ram, 1,2 Ghz-es winchester, 128 GB-os processzorral és ajándékba kaptam hozzá egy nyomtató fedelet is, csak nyomtatót kell hozzá vennem. Nem lopott!

Ezzel a géppel meg a platina csomagommal hamarosan gazdag leszek, mert már két számítógép dolgozik helyettem, mert én a suliban nem tanultam és nem találok csak közmunkát! Mivel két gépen tolom, felhívott a magyar Kairos vezetője és azt mondta, hogy hajlandóak aranyból szobrot emeltetni a bal nagylábujjamról!

2017. jan. 8. 14:25
 18/18 anonim ***** válasza:
63%

Szerinted működik (kérdező)?

"Azok, akik nem kívánják megújítani a szerződésüket, a jelenlegi helyzetben nincs lehetőségük a rendszerben elért bevételüket kivenni."

Érthetőbben: Ha az utóbbi 6 hónapban lejárt a csomagod. Fizess be pl. 800eFt-ot és utána "ki tudod venni" a bent lévő pénzed. Ja, és a bankkártyát is neked kell befizetni (30eFt), amivel "ki tudsz venni" pénzt.

Ezzel a húzással nyilvánvalóvá vált mindenki számára (szerintem), hogy a Kairos vezetők a befizetett pénzekből (jól) élnek, semmilyen más üzlet (tárhely bérbeadás) nem működik a háttérben.

2017. febr. 28. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!