Https SSL tárhely teljesen ingyen?
Figyelt kérdés
Próbáltam kicsit érthetőbben megfogalmazni egy korábbi kérdésem szóval ez lenne a lényeg, mindegy hogy milyen minőségű a szolgáltatás, mindössze a facebook messenger oldalaknak funkció visszaigazolásához kellene egy https://-el megtekinthető weboldal, mert a face nem fogad el mást.2016. dec. 27. 13:30
1/5 _Jessy_ válasza:
2/5 anonim válasza:
Maga az ssl tanúsítvány a legtöbb esetben és helyen nem.
Van erre is megoldás, mégpedig a let's encrypt. Ezzel készíthető adott oldalhoz ingyenes SSL cert.
DE az ingyenes tárhelyek nagy részénél nem szoktak erre lehetőséget adni, hogy beállítsd magadnak.
3/5 A kérdező kommentje:
Közben találtam egy byet.host címen elérhető szolgáltatót, ami ingyenes, bár én angolul kerestem rá, és a magyar keresésnél én is láttam az első találatot de az nem ingyenes.. Ott vagyok megakadva, hogy van egy "Generate private key/csr", ezt megcsináltam adott egy privát kódot és egy CSR kódot?! De a Certificate rész üresen van nekem, oda kapni fogok mailben valami kódot, vagy ezzel hogy legeneráltam már pár órán belül éles lesz a tárhely? Elnézést, ebben a témában nem igazán vagyok otthon :(
2016. dec. 27. 14:33
4/5 anonim válasza:
Az az oldalt nem ismerem, szóval passz.
Nemsokára kiderül. A CSR kell ahhoz, hogy certet kapj, de lehet megoldják a háttérben a dolgokat.
(A CSR a Certificate Signing Request.)
5/5 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi nem történt :D Viszont találtam ezt az oldalt: [link] csinált nekem a CSR-ből certet, a byethost meg elfogadta, azt írta pár óra várakozás lehet h kell.. :)
2016. dec. 27. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!