Nálatok jól működik a Firefox 50.1. 0. verziója?
Nálam valami nem stimmel, és nem tudom, hogy ez most vírus, vagy a mozilla hibája.
Megnéznétek ezt az oldalt, hogy a felső menü nálatok jól működik? Nálam mozilla alatt nem lehet navigálni:
Más oldalnál is láttam hibákat, de azt nem linkelem. Erről úgyis mindenki tudja, hogy nem az enyém. :)
Valamint, hiába állítom be a beállításoknál a Mozillánál, hogy automatikusan frissüljön, ha újra indítom, mindig az van bepipálva, hogy frissítések tiltása.
A kis Thinkpadon frissitette magát 50-re, azóta nagyon nehezen tudom Tálcáról megnyitni, tegnap az MS Defender miatt el is feketedett egy időre. Hogy mi van benne, az rejtély, de valami nem ok vele.
A párom Windows7-es laptopján tíz perces kínlódás, mire megnyitja, mert az Esetnek minden Mozilla enyhén szólva is gyanús. És telepíteni is csak fiók-regisztrálás után lehetett!
Valamit nagyon elrontottak Mozilláék a túlzott biztonságra törekvéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!