Zsoltiohio kérdése:
Volt netem és wifim is. Jelszót szerettem volna a wifire. De elbarmoltam a beállításokat. És elment a net és wifi is. Reset a modemen és wifi routeren. Ezután csak külön külön működnek win7 64bit 651-es hiba. Valaki tud megoldást?
Figyelt kérdés
2016. dec. 26. 10:53
1/4 anonim válasza:
Milyen modem? Milyen router? Jelenleg mik a beállítások? ADSL-es az internet? Ha igen akkor valószínüleg van valahol egy emailcím és egy jelszó amivel azonosíthatod magad a hálózaton. Próbáltad azzal konfigurálni?
2/4 A kérdező kommentje:
Egyik pillanatról a másikra megoldódott a probléma. Olvastam, hogy a vidanet 3 óránként frissíti az ip címeket, valószínűleg ez lehetett a probléma.
2016. dec. 27. 13:04
3/4 A kérdező kommentje:
Ami probléma még mindig, hogy nem tudok a wifire jelszót tenni. A modemem arris tm 822, a wifi router edimax br-6204wg nvidia hálókártya. A wifi hálózatot nem is mutatja a gépem. Az edimax beállításoknál a 192.168.2.1 ip címen nem tudok beállítani. Valaki esetleg tud benne segíteni hogy tudnám megoldani?
2016. dec. 27. 13:08
4/4 anonim válasza:
Futtatásba beírod hogy cmd
Előjön egy fekete ablak, ide írd be hogy ipconfig
Ha magyar akkor alapértelmezett átjáró-t keress, ha angol akkor default gateway-t
Az ott lévő ip címet írd be böngészőbe, valószínüleg ezen fogod tudni elérni a konfigurációs felületet.
Ha sierült akkor lépj be, az adatok valószínüleg a router alján lesznek
A konfigurációs felületen wireless securitynél wpa2-psk-t állíts be, itt tudod megadni a wifihez tartozó jelszót
Ez után pedig egy mentés és ha mindent jól csináltál akkor teszelés után mosolygás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!