SEGÍTSÉG! 1 routerhez 2 gépet hogyan csatlakotatok kábellel?
Figyelt kérdés
Sziasztok! TEstvréem karácsonyra kapott egy számítógépet és a másik fiamnak is van egy.Viszont csak egy modem vagy router van 2 Ethernet kábel,és tegnap este óta szenvedünk azzal hogy hogyan legyen 2 gépen internet,ha a router hátuljában 4 helyre tudom bedugni a kábelt.DE ha 4 helyre lehet bedugni akkor az nem azt jelenti hogy 4 gépen is tudnék egyszerre internetezni? Nem értem,kérlek segítsetek.
Üdv,Szabi
2016. dec. 25. 17:03
2/10 A kérdező kommentje:
Szia!
egy technicolor tc7200.u modem
2016. dec. 25. 17:21
3/10 anonim válasza:
"ha 4 helyre lehet bedugni akkor az nem azt jelenti hogy 4 gépen is tudnék egyszerre internetezni?"
De. 4 kábeles kapcsolat létesíthető.
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor jól gondoltuk,ettől függetlenül hiába dugom be a 2 kábelt csak a 3. helyen (A 4-ből) van internet az 1. 2. 4. helyen nincs
2016. dec. 25. 17:25
5/10 anonim válasza:
Lehet hibás a modem/router 2. lan portja.
Használd az 1. és 3. portot.
6/10 A kérdező kommentje:
próbáltam mindet,egyik fórumon azt olvastam a sok közül hogy be kell állítani a router menüjében csakhogy azt nem tudom honnan érem el.
2016. dec. 25. 17:27
8/10 A kérdező kommentje:
mármint be kell állítanom hogy 2 helyen is sugározzon internetet ne csak a 3. lyukban
2016. dec. 25. 17:27
9/10 anonim válasza:
Ha a szolgáltató adta, akkor nem feltétlen kapsz minden kimeneten netet, hiszen azért plusz pénzt kérnek. Vegyél egy saját routert (akár egy switch is elég ilyen esetben), azt kösd be oda, ahol kapsz netet, majd arra köthetsz ezer gépet is szabadon.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget,ez lesz akkor. :)
2016. dec. 25. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!