A napokban lett Ncore-om, és rosszul használtam, mit tegyek?
1) nevezzed vissza.
2) Indítsd újra a torrentet az új helyről.
3) tartsd a seed időt.
+1) olvastad el a szabályzatot.
Vagy töltsd le újra és seedeld újra.
Én is így jártam, és tudomásul vettem, hogy bukom az accot rövidesen :D
Azóta hiába van bent vagy 20 torrent, esélytelen őket vissza seedelni. A pontjaim növekszenek azért, de nem tudom, hogy ez mire elég. Napi 1 gb ha felmegy (jóesetben) ezekből, de vagy 30 gigát leszedtem, mire észbe kaptam. Persze se ezek a torrentek, se az adatok nincsenek már sehol.
#2-es vagyok. Nem értem mért pontoztátok le a válszom.
A wiki rangok oldalán egyértelműen írják, hogy milyen ranggal mennyi hit'n'run-ja lehet a felhasználónak. Ha valaki most regisztrált, az "Felhasználó". Neki 5 lehet. (nkór /wiki.php?action=read&id=20)
A kérdező privátban írta, hogy 12 filmet tölött le, az elsőt 1 hete. A seedelést 14 napon belül kell teljesíteni és minden hónap végén ellenőrzik. Tehát amelyik filmet dec 18 után tölötte le, annál a seedkötelezettség január 1 után jár le, tehát azt január végéig kell teljesíteni. Ha dec 18 előtt lett letöltve, azt dec 31-ig teljesíteni kell. Viszont ha ebből nincs 5 akkor semmi gond, azokkal nem fontos - persze illene, de elég, ha majd legközelebb figyelsz rá - foglalkozni.
#3-as vagyok
A válasz 77%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 87%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/9 Időpont tegnapelőtt 15:25 Privát üzenet Szerinted a válasz hasznos.
Én mosom kezeim!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!