Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Feltörték a Gmail-emet?

Feltörték a Gmail-emet?

Figyelt kérdés
Kaptam egy értesítést a mobilomra(android), hogy valaki belépett a jelszavammal, de a gmail letiltotta az illetőt. Windows eszközről lépett be, én akkor a közelében nem voltam a laptopomnak, de még ott sincs beállítva, hogy megjegyezze az adatokat(még csak a mobilomat se használtam akkor). Teljesen idegen IP-cím a google Pestet, egy ip cím meghatározó oldal Mórahalmot jelölte meg(itt még sosem, pesten az elmúlt 2 hónapban nem jártam). Természetesen a jelszót megváltoztattam,de nem tudom mire véljem (vírus esetleg valaki tényleg ügyes? Ja és nem gagyi jelszó volt amit bárki fel tud törni)? Vásárlásra meg különböző oldalakra (gyakorikerdesek, stb) egy másik emailt használok, ezen csak a személyes fontos email-ek vannak. Tapasztalatokat ötleteket szívesen fogadok.

2016. dec. 22. 13:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Most letiltotta vagy belépett?

Nem csak részegen elgépelte a felhasználóját?

2016. dec. 22. 13:50
 2/3 A kérdező kommentje:

Valakinek megvan az Ön jelszava

Kedves xy!

Valaki most próbált bejelentkezni az Ön Google-fiókjába (xy@gmail.com) a jelszavával.

Részletek:

2016. december 22., csütörtök 10:43 (közép-európai téli idő)

Magyarország*

A Google leállította ezt a bejelentkezési kísérletet, de azért nézze át a legutóbb használt eszközeit:

Üdvözlettel:

A Google-fiók csapata

Én úgy értelmezem a "jelszavávalt", hogy tudta... De javítsatok, ha rosszul gondolom.

2016. dec. 22. 14:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Itt van egy angol nyelvű írás, ami mindent felsorol, amit ilyenkor érdemes leellenőrizni a fiókod beállytásaiban:

[link]

Ez a link az oldalt a megfelelő résznél fogja megnyitni.

2016. dec. 22. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!