Jelzi, hogy van wifi de nem képes csatlakozni?
Figyelt kérdés
Tegnap 6 körül fogta magát a wifi és elkezdett nem működni.A gép is wifiről csatlakozik,az sem működik.Gondoltuk biztos a Diginél van a hiba majd megjavítják.Aztán semmi.Ma reggel felhívtuk a Digit,azt mondták ők nem látnak semmilyen problémát maguknál,és nem is jönnek ki,nálunk van a baj.Kábelről csatlakozik a gép azzal semmi baj,csak a wifi nem jó.Múltkor is volt ilyen,akkor hívtunk egy magánembert aki állítólag 2 perc alatt megcsinálta.Sajnos nem tudtam ellesni,hogy javította meg,mert nem voltam itthon.A magánembert kihívjuk hétfőn,azonban az lenne a kérdésem,hogy ti nem tudjátok,hogyan lehet megoldani?Nem hiszem,hogy túl bonyolult lenne,de sajnos mi nagyon hülyék vagyunk ehhez.Ha valaki tudja légyszi részletesen magyarázza el mert tényleg nem értünk hozzá.2016. dec. 17. 18:43
1/1 A kérdező kommentje:
Már rebootoltam és ki is húztam pihenni,de semmi.
2016. dec. 17. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!