Xbox one képek másolása PC-re?
Sziasztok! Elöször is bocsi, nem tudtam pontosan melyik kategóriába írjam meg a kérdést, mert többe is beleillik.
Xbox játékokból a képernyőfotóimat szeretném laptopra másolni. OneDrive-on néztem, de nem találtam őket. Az lenne a legegyszerűbb megoldás, ha oda fel tudnám tölteni. Van esetleg bárkinek ötlete arra, hogyan lehetne átvinni? Sok helyen utána néztem, de nem találtam rá megoldást. A lefényképezem a monitort és telefonról átküldöm az működik, csak a minőség nem az eredeti.
Ha a GAMEDVR (dupla xbox gomb + Y) képekre gondolsz akkor azokat azt hiszem az xbox.comról is le tudod tölteni, de ez kényelmesebb [link]
Csak be kell írnod a gamertagodat, még regisztrálni sem kell ha jól tudom és kilistázza az összes képedet és videódat, amit le is tölthetsz.
Köszi, eddig nem így csináltam, de ezentúl így fogom.
Ez a DVR nagyon egyszerű, és jó cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!