Rendelt már valaki a gruppivital-tól vagy az Egyedi termékektől?
11 napja rendeltem egy, az oldalukon "Simply Straight" néven reklámozott hajegyenesítő kefét. 80%-os kedvezmény volt rá. Így utólag már ez elég lenne hogy ne rendeljem meg.
Ma megérkezett. Egyszerűen nem hittem el amit látok!!! Lefőttem teljesen, mert amit kaptam, egy nagyon hasonló, szinte megszólalásig ugyan olyan dobozban lévő ugyan úgy kinéző hajegyenesítő kefe. De a világon sehol nem írja hogy ez az eszköz Simply Straight névre hallgatna!! A modell számra a google a Simply Straightet dobja ki, meg ezt a koppincsot is. Nem tudom mos mit tehetnék, mert karácsonyi ajándék lett volna, de addig ők nem fogják már szerintem kicserélni mire visszaküldöm, meg lehet nem is foglalkoznak ilyenekkel.
Ennek az kefének ez a neve egyébként: " Straight Artifact"
Most mi lesz?
szia-
én rendeltem. meg is bántam. ma kihoztak egy szar terméket ami meg se közelíti amit írtak róla
de én meg írtam a fogyasztóvédelemnek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!