Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Rendelt már valaki a gruppivit...

Rol1203 kérdése:

Rendelt már valaki a gruppivital-tól vagy az Egyedi termékektől?

Figyelt kérdés

11 napja rendeltem egy, az oldalukon "Simply Straight" néven reklámozott hajegyenesítő kefét. 80%-os kedvezmény volt rá. Így utólag már ez elég lenne hogy ne rendeljem meg.

Ma megérkezett. Egyszerűen nem hittem el amit látok!!! Lefőttem teljesen, mert amit kaptam, egy nagyon hasonló, szinte megszólalásig ugyan olyan dobozban lévő ugyan úgy kinéző hajegyenesítő kefe. De a világon sehol nem írja hogy ez az eszköz Simply Straight névre hallgatna!! A modell számra a google a Simply Straightet dobja ki, meg ezt a koppincsot is. Nem tudom mos mit tehetnék, mert karácsonyi ajándék lett volna, de addig ők nem fogják már szerintem kicserélni mire visszaküldöm, meg lehet nem is foglalkoznak ilyenekkel.

Ennek az kefének ez a neve egyébként: " Straight Artifact"

Most mi lesz?

2016. dec. 16. 17:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Most megtanultad, hogy ilyen oldalakról nem szabad semmit rendelni, főleg, ha gyanúsan olcsó. :D
2016. dec. 16. 20:19
 2/4 A kérdező kommentje:
De ez bezzeg nem sérti a törvényt?
2016. dec. 17. 09:31
 3/4 anonim ***** válasza:
rettentő szélhámos cég. dec 12-én lett ledizzófűzér rendelve. és még mindig nem érkezett meg.jan. 26-ig. telefonálás már megtörtént, állítólag egyszer már kihozták de a futár érdekes módon nem jelezte telón, h érkezik, így visszavitték a csomagot. Majd 750 ft-os felárban megegyezve ismét kiszállították, (előre volt utalva a vétel ár), erre 13ezer ft-ot akart legombolni a futár rólam, hát nem vettem át.
2018. jan. 28. 11:36
 4/4 anonim válasza:

szia-

én rendeltem. meg is bántam. ma kihoztak egy szar terméket ami meg se közelíti amit írtak róla

de én meg írtam a fogyasztóvédelemnek is

2018. szept. 11. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!