Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » MI a halált lehet evvel kezdeni?

MI a halált lehet evvel kezdeni?

Figyelt kérdés

Rohadt felugró oldalak ezre jön fel kb percenként, úgy is ha meg sincs nyitva chrome lazán megnyitja és a pofámba ugrik bármit csinálok....

ilyenek: [link]

Malwarebytes mély vizsgálatot már 5x lefuttattam ahogy a vírusirtót is, újratelepítettem a chromot de semmit nem használ.... PLS valaki mert elégé agyfaszt kapok..

2016. dec. 16. 14:06
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Mit gondolsz, ki a franc meri ezek után megnyitni ezt a linket?
2016. dec. 16. 14:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Hálásan köszönöm neked amiért pontos perfekt megoldási ötletet adtál a kérdéssel kapcsolatban.
2016. dec. 16. 14:49
 3/7 anonim ***** válasza:
10%
Ingyen lónak ne nézd a fogát! Örülj neki, hogy legalább valaki olvasta a kérdésedet!
2016. dec. 16. 14:54
 4/7 anonim ***** válasza:
A chromot teljesen eltávolítottad újratelepítés előtt, a személyes mappát is, ahol a beállítások vannak?
2016. dec. 16. 19:24
 5/7 A kérdező kommentje:
aha
2016. dec. 17. 00:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a Revo Uninstaller progival eltávolítani, az kipucolja a regisztrit is, ha ez sem oldja meg a problémát, akkor már csak a teljes op. rendszer újratelepítése marad.
2016. dec. 17. 09:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem telepítsd újra az egész Operációs rendszeredet.
2016. dec. 17. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!