Dlinkgo WIRELES N 150 EASY ROUTER-t kaptam karácsonyra és hamarabb megkaptam, de sajnos buta vagyok a bekötéséhez. PPPOE hibát ír ki a kapcsolódáskor. Ez mi?
Figyelt kérdés
Amikor a leírás szerint helyesen összekötöm a géppel, majd csatlakozni szeretnék az internetre, PPPOE hibát ír ki és még csak a router menüjébe (( https://dlinkrouter) sem tudok belépni. Ilyenkor mi a teendő?2016. dec. 15. 16:01
1/6 P.O.C. válasza:
Kösd össze előírásszerűen.
Nyomj meg a billentyűzeten: Microsoft embléma + R
Írd be: cmd
->OK
Írd be: ipconfig -all (a végén üss enter)
Mit ír ki? másold ide.
3/6 P.O.C. válasza:
Valamiért nem kap a hálókari a rutertől ip címet dhcp -vel. Biztos hogy mindent jól kötötték össze?
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, mindent a leírás alapján csináltam.
2016. dec. 15. 20:56
5/6 P.O.C. válasza:
Valami mégsem százas akkor. A hálókari nincs fix IP -re állítva? A kábel jó, a LAN led és a hálókarin lévő led világít?
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, minden rendben van, 2 hónapja vásárolt számítógép. :/
2016. dec. 16. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!