Miért nem tölti le? Mi a f. baja van?
Figyelt kérdés
Elindítok Play áruházból egy letöltést, és mikor eléri a 100%-ot, újra elkezdi a letöltést... igen, hülyén hangzik, DE EZ VAN! Már agyvérzést kapok, másnak rendesen le tölti, nekem meg hát persze hogy nem! a telefon hardvert nézve teljesen tökéletesen megfelelne az alkalmazásnak, a net erős, könnyen le szedi, azaz szedné, töröltettem az adatokat a play-nek és újra frissítettem, úja ki-be jelentkeztem de SEMMI...... vmi tipp?2016. dec. 14. 20:35
1/7 A kérdező kommentje:
NA, most végre reagált valamit! "Hibakód: 963"
2016. dec. 14. 20:37
2/7 A kérdező kommentje:
ki írta h telepítés, erre x perccel később h hibakód 907 :')
2016. dec. 14. 20:49
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Ugyan ezt már meg tettem, sőt, az oldalt is meg találtam. Még mindig nem jó. Egyetlen alkalmazasnal sem.
2016. dec. 15. 07:10
7/7 A kérdező kommentje:
Van eleg hely..
Nincs megoldás továbbra sem.
2016. dec. 22. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!