Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet elindítani egy...

Hogyan lehet elindítani egy routert és módosítani a jelszavát?

Figyelt kérdés
Pár évvel ezelőtt vettem egy routert, de nem használtam, mert a szolgáltatóm a saját routerét kötötte be. Egy ismerőstől megtudtam, hogy hasznos dolgot vettem és ne dobjam el. Itthon is szeretnék okostelefonról chatelni. Nem szeretném mindig kimeríteni a pénzt a kártyámról, ha létezik ilyen megoldás is. Ma legalább egy órát várakoztam a szolgáltatóm boltjában (Telekom). A nő, aki kiszolgált, annyit mondott, hogy keressem fel a technikai támogatás központjukat. Majdnem egy fél órán keresztül várakoztam, mire végre jelentkeztek. A technikai támogató koordinátor azt felelte, hogy nekem kell megoldanom. Hogyan tudnám módosítani a jelszót egy D-Link routeren? Hülyéknek való magyarázatot kérnék, köszönöm. Elnézést kérek a nem szakkifejezésekért, e téren teljesen tudatlan vagyok. Tényleg hálás lennék a segítségért.
2016. dec. 14. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Elindítani úgy tudod, hogy az áramforrást rákapcsolod. Beállítani úgy, hogy rádugsz valami gépet, és egy böngészőn keresztül megnyitod a webes felületét.

Ez így van általánosságban, a pontos lépések viszont típusról típusra változnak picit. Valahol meg kell találnod a típusát. Rá van írva valószínűleg. Ha megvan, írd be Google-be, ami el fog vezetni a gyártó weboldalára, ahonnan le tudod tölteni a használati útmutatót. Abban minden benne lesz, mégpedig laikus által követhető módon leírva.

2016. dec. 14. 18:56
 2/4 Dongaben ***** válasza:
Nos "Hülyéknek való magyarázat". Illetve kérdés: Miért nem jó a szolgáltató routere? A routeren ott a Wifi jelszó, amihez csak a betűket, és számokat kell ismerni. Ha ez nem megy... Ez most komoly???
2016. dec. 14. 18:58
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

Itt egy elég átlátható, egyszerű leírás hozzá

Talán pontosan a te típusodhóz való, de segítséget nyújthat.

Ha ez alapján nem sikerül beállítánod, akkor írd le nekünk a pontos típusát és, hogy hol akadtál el, akkor majd tudunk további segítséget nyújtani.

(Ha esetleg sikerülne, akkor ügyelj arra, hogy Network key részhez mindenféleképpen írj be valami jelszót, mivel ez szükséges lesz ahhoz, hogy CSAK TE TUDJ csatlakozni a hálózatodhoz)

2016. dec. 15. 00:19
 4/4 anonim ***** válasza:
*Talán nem pontosan :]
2016. dec. 15. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!