Kiposztolhatom facebookra?
Figyelt kérdés
Fel akartam tölteni facebookra (barátnőmnek szülinapja alkalmából) egy videómontázst, ami alatt egy szerzői jogok által védett zene lett vágva. A facebook küldött egy értesítést, hogy csak akkor tehetem közzé ha megfelelő jogosultsággal rendelkezem, vagy "Elképzelhető, hogy közzé tudod tenni, ha a zene nem a videó központi eleme. Ha pl. hozzászólsz a zeneszámhoz, vagy paródiavideóról van szó. " Ha megjelölöm az előadó nevét és a szám címét, és odaírom hogy a zene nem központi eleme a videónak, lehet bármi problémám belőle, vagy legfeljebb nem fogom tudni kiposztolni?2016. dec. 14. 15:09
2/2 anonim válasza:
Én komplett sorozat részeket és filmeket is látok feltöltve illetve élő közvetítésben is, de mikor jelentettem egyszer egyet azt kaptam, hogy nem találtak vele semmi problémát. Ebből nekem az jön át, hogy nem is nagyon érdekelheti őket.
Youtube-on viszont lehet, hogy le lenne tiltva, vagy csak a szerzői jog tulajdonosa használja bevételszerzésre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!