IK250 kérdése:
Upc Wi-free vs. Android mobil hiba?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy mobilon használom a Upc wi-free-t,a múlthéten jól működött hiba nélkül,de a héten valami folytán kikapcsolták egy időre vagy nem tudom,így a mobilon megszakadt a jel forrás,azóta vissza jött,de viszont nem teljesen jól működik,úgymond olyan mintha egy kis időre lelassulna stb..mert wifi jelzés tökéletes,de viszont ha pl ír valaki messengeren,akkor azt néha csak egy jel frissités után jönnek elő,ami eddig azonnal megjött. Vagy ha görgetek a neten,nem tölt be rendesen olyan mintha nem lenne wifi. Van olyan is hogy este ír nekem valaki,és csak reggel hajnali órákban érkezik meg, amit eddig pontosan megkaptam eddig időbe. Mi lehet a probléma ?.2016. dec. 14. 12:10
1/4 anonim válasza:
Ugyanaz a wifi? Ugyanolyan távolságból? Próbáld törölni a kapcsolatot és újra felvenni.
2/4 _Jessy_ válasza:
wifi-t nem arra találták fel, hogy egyszerre sok user használja. Csak ezt a upc-nél nem mindenki tudja. Lehet, hogy megszaporodtak a userek azon a wifi hálózaton?
3/4 A kérdező kommentje:
Igen ugyan az a wifi. Már próbáltam,törölve is a kapcsoltatott,nem is egyszer,ugyan az a helyzet,sőt kihúztam 5-10 percre is a modemet,akkor sem volt változás,mikor beírom a belépőt.
2016. dec. 14. 16:33
4/4 anonim válasza:
Ezek szerint a Te wifidről van szó. Még esetleg próbáld másik eszközzel, bár szerintem valamilyen beállítás nem jó. Most nem vagyok ilyen közelében, de egyszer én is szenvedtem vele. EAP beállításnál PEAP, valamint a Phase 2 hitelesítésnél MSCHAPV2 legyen beállítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!