Mit tehetek ilyenkor (Facebook)?
Figyelt kérdés
Észrevettem hogy egy fiú, vagyis inkább egy kamuprofilos (azért gondolom, mert 5 ismerőse van és csak néhány belájkolt oldala) ismeretlen megosztotta az én egyik képemet az ő saját idővonalán így "Sexy girl" majd alatta volt a képem, ahogy francia tengerpart előtt ülök egy lépcsőn ruhában, napszemüvegben. Írtam a srácnak, hogy törölje a faláról azonnal! Ha nem teszi, mit lehet tenni? Feljelentés, vagy IP cím alapján meglehet valahogy keresni?2016. dec. 12. 00:57
1/4 anonim válasza:
Ezért nem tudod feljelenteni.
Annyit tehetsz, hogy FB-n keresztül jelented a képet/profilt és ugyan erre kéred az ismerőseidet is.
2/4 A kérdező kommentje:
Vagy ha én törlöm az idővonalamról a képet, akkor az övéről is eltűnik?
2016. dec. 12. 01:08
3/4 anonim válasza:
Állítsd be azt a képed úgy, hogy csak az ismerőseid lássák
vagy töröld ki
Bár ezek közül egyik sem fogja megoldani a problémát, ha lementette a képet majd ő is töltötte fel
Egyébként pedig jelentsd a facebooknak és kérd, hogy távolítsák el
4/4 Lajos54 válasza:
A saját idővonaladról hiába törlöd le (valójában nem is letörlöd, csak eltünteted), attól máshol még megmarad.
Ha az adott kép számodra sértő, vagy neked hátrányt jelent, akkor az itt leírtak szerint járjál el:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!