Miert nem seedelnek vissza a torrentek az utorrentbol?
Figyelt kérdés
Eleg sok filmet szoktam letolteni de hiaba hagyom bent oket akar egy honapig is az utorrentben nem seedeli visza es romlik az aranyom az oldalakon,mit tehetnek?2010. máj. 2. 10:37
2/3 anonim válasza:
Én is szedtem le 2 népszerű filmet és hetek óta egy nyavalyás bitet sem szedtek belőle.Sok a feltöltő gondolom.
Én szedtem le egy kis Dragon Ballt,csak,hogy tudjak visszatölteni,azt mindig töltik szinte.Olyat kerestem a listában,amit sokan szednek,de kevesen töltik fel és olyan "örökzöld".
3/3 anonim válasza:
Passzív vagy? Engedélyezd a tüzfalon ill. a routeren a torrent portot és legyél Aktív.
Port Checker
Ha nincs letöltö hiába seedelsz.
Tipp arányjavításra
- az 'A' torrentoldalról letöltött anyagot (teljes név és fájlazonosság esetén) seedelheted a 'B' oldalra is
- egy új és sokak által töltött torrent egy kis részének letöltése és seedelése (pl. egy 50 rar fájlból álló film EGY rar fájlának letöltése és seedelése)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!