Mit kell csinálni, ha ezt az üzenetet kapom facebookon?
Elvileg a facebook rendszer küldte, hogy a vállalkozásom facebook oldalán valami illetlen vagy erőszakos dolgot hírdetek, ami egyébként nem igaz. De a lényeg, hogy deaktiválják vagy mit csinálnak, ha nem igazolom, hogy én vagyok. Szóval ez a szöveg: Dear customer,
Your Page will be Disabled!
Please re-confirm your account to avoid blocking. It is caused someone has reported you that there were irregularities of content, for violating terms of service. If you are the original owner of this account, please re-confirm your account to avoid blocking.
Please re-confirm your account here.
Confirm your account here:
└► [link]
If you don't confirm, our system will automatically block your account and you will not be able to use it again.
Thank you for helping us improve our service collaboration.
Facebook ™ Security
rámentem arra az oldalra, de ott csak be kell jelentkeznem újra aztán átvezet a facebook security oldalára. Most ez mi? Meg kinek sértő és illetlen egy tök átlagos kiírás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!