Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van az, hogy egy pittyeg...

Miért van az, hogy egy pittyegés után eltűnik a kurzor, gyakran a netből is kilép?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már pár hónapja szenvedek ezzel, pedig már fullra újra telepítettem a Windows7 Professionalt, de ugyan úgy csinálja.

Az a helyzet, hogy hallok ilyen rendszerpittyegést, és ha éppen mondjuk írok, a kurzor elugrik máshova (vissza kell lépnem a szövegdobozba)

A legidegesítőbb az, amikor a netet is lekapcsolja és újból kapcsolódnom kell + jelszó.

Mit ronthattam el? Hogyan lehet ezt megoldani?

Előre is köszi :)

További szép napot

2016. dec. 10. 01:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát biosban egy default settingset nyomj.

Ha ez a probléma továbbra is fennáll, akkor valamilyen hardveres hiba lesz az oka.

Elég fura ez a net lekapcsolódás, emiatt nehéz eldönteni, hogy mi baja lehet.

De először is szerintem próbáld meg másik billentyűzettel, talán csak egy megtört kábel okozza az egészet. Ha pedig nem, akkor a merevlemez lenne a következő tippem

2016. dec. 10. 06:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!