Mit csináljak ezzel a facebook/messenger problémával?
Figyelt kérdés
Facebookon van ez az emlékek cucc, hogy ezen a napon mit csináltam. És volt olyan fül ott hogy 'Fiók biztonságossá tétele' mert a facebook azthitte nem én osztottam azt meg évekkel ezelőtt. Véletlen rákattintottam, és azóta nem tudom használni se a messengert se a facebookot. Amikor beakarok lépni ezt kapom: "Sajnáljuk, valami hiba történt.
Megpróbáljuk minél hamarabb megoldani a problémát.
Visszalépés"
Valami ötlet?
2016. dec. 9. 15:34
1/1 anonim válasza:
Szia, nekem ugyanez a problémám van jelenleg, víruskeresést futattam egy anti-malware programmal, de igazából semmi nem történt. Elképzelhető, hogy a fiók lett vírusos, ami ellen ugye nem valószínű, hogy elég, ha a gépedet vírustalanítod.
A megoldást persze én is keresem, bár nem a legnagyobb sikerrel. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!