Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mennyire megbízható a kocka.hu?

Mennyire megbízható a kocka.hu?

Figyelt kérdés
A kocka.hu LEGO webshopot nézegetem. Kinek van vele tapasztalata, mennyire megbízható? Nem szeretnék kifizetni több 10.000,- Ft-ot, amikor kiszállítják, aztán hoppon maradni...

#LEGO #kocka.hu
2016. dec. 9. 09:39
 1/4 anonim ***** válasza:

> Nem szeretnék kifizetni több 10.000,- Ft-ot, amikor kiszállítják

Ha kiszállításkor fizetsz, mégis hogyan maradhatnál hoppon? A pénz átadás előtt feltépheted a dobozt és megnézheted az állapotát, ezt még ajánlják is a futárszolgálatok mindig.

2016. dec. 9. 09:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos nem. Addig nem adják ide, amíg nem fizetem ki. Ugyanis ha feltépem a dobozt, és visszautasítom, mert hiányzik belőle valami, akkor a futárt gyanusítják meg azzal, hogy ő lopta el, ergo rajta verik le. Akárhányszor rendeltem valamit, mindig ki kellett fizetnem, mielőtt ideadta a futár. Olyan volt, hogy megkértem, hogy maradjon, amíg kinyitom, így legfeljebb tanúként tudtam volna használni utólag egy perben (amire nem vágyok, bármilyen meglepő). Szerencsére erre nem került sor, az volt a dobozban, amit rendeltem. De sok ilyen átverésről hallottam, tartok tőle.
2016. dec. 9. 09:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Erre van az elállási jog, nyugodtan vedd át.
2016. dec. 9. 11:26
 4/4 anonim válasza:
tudom nem mostani kerdes de hatha valakit erdekel, en csak ajanlani tudom, pillanat alatt atveheto volt a Brickheadz szett amit rendeltem, kedvesek voltak nagyon, abszolut ajanlom:) tuti rendelek majd még
2023. nov. 3. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!