Ebay-en rendeltem egy terméket, és tegnapelőtt lejárt a határidő. Mit tegyek?
Október 30-án rendeltem meg 2 terméket, az egyiket Hong Kongból, a másikat Guangzhouból. A Hong Kong-i cucc (1000 FT volt) már otthon van lassan 2 hete, de az utóbbi (6 ezerbe került) még mindig nincs. Nyomkövetést figyeltem, elméletileg (és az eladó is megerősítette), hogy már november 3 és 11-e között már itthon volt. De akkor mit csinálnak a postán a cuccal ilyen hosszú ideje? Esetleg a nyomkövetés lehetséges, hogy kamu?
Az eladó írt is nekem a határidő után kétszer, hogy küldjön-e új terméket. Nem tudom ez mennyire jó ötlet lenne vagy jobb lenne a pénzt visszakérni, és akkor visszaadni, ha esetleg megjön a termék? Az eladó 98,7%-os értékelésű.
Szerintem kérd vissza amíg még lehet, asszem 45 napod van rá megrendeléstől.
Nekem is volt egyszer egy ilyen, hagytam, hogy újraküldjék, de az sem jött meg.
Karácsony előtt mindig bedugul a kézbesítési rendszer. A becsült idő egy átlagot ad ki ami üres időszakokban akár felülteljesíthető, míg ilyen időszakban akár alul is teljesíthető. Azért szokták mondani hogy Kínából várd meg a 45-60 napot, mielőtt lehúzod az értékelését az eladónak úgy, hogy nem rajta múlik a posta lassúsága, mégis tőle fognak elfordulni a vevők a rossz értékelés miatt.
A postánál kellene rákérdezni hogy mi lett vele, ha a nyomkövetés szerint egy hónapja náluk van.
Bár itt egy ellenpélda:
Most hozta a postás a cuccot! :D
Mindenkit felpontoztam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!