Aki youtube csatornát vezet és videókat tölt fel 150000 feliratkozóval, az kap ezért "fizetést"? És ha igen kb mennyit?
"Akkor csak azt nem értem, hogy a youtube videósok miből veszik azt a sok coccot, ruhákat, sminkeket, illetve allandóan utazgatnak a világban. Mikor nincs is munkahelyük. Vagyis youtuber a foglalkozásuk!!
"
Téged vagy be csaptak , vagy vak vagy , vagy csak egyszerűen nem vagy képes felfogni azt hogy 18 /20+ éves emberek rendes munka mellet a hobbijaikkal is képesek + pénzt keresni . Tehát csak youtuboznak ez nem az a mese ! A másik meg a legtöbb youtubernek meg van adva a payal illetve bank számlája a csatornája alatt így oda lehet adakozni aki meg bolond küldi is oda a sok pénzeket , ennyi !
Te nehogy már el akard várni hogy küldjék neked is a pénzt meg mindent !! Szerinted ez élet jogosultság ?? Kötelező ? Látod ezért van a te kor csoportod halálra ítélve , mert nem tudják mi az a 2 kezű munka és megküzdeni valamiért!! CSak hulljon az ölbe a pénz mi ?? Hogy ne..
#5 Jópár nagyobb videós van, akik bevallottan főállásban a csatornájukat viszik. Magyarok között is. Persze ez nem csak Youtube pénz, lehet ott külsős partnereket szerezni, szinte minden termetesebb videós üzemeltet merchandisingot, ésatöbbi ésatöbbi.
Amúgy magyar Youtubereknél nem igazán trend az adománygyűjtés.
Mindenki a felíratkozókról beszél, de megsúgom, hogy az kutya fülét sem ér, ha nincs nézettség, és kattintás.
mert hogy AZ után fizetnek.
Az összefüggés szót akartad írni nemde ?
Persze, tudom én is, de az hogy valakinek pl. 10e. feliratkozója van, nem garancia semmire.
Ismerek ilyeneket.
Ettől gyakorlati jellegű a kettő arányossága. Elméletileg a magas feliratkozószám nem garancia a magas megtekintésre, de a gyakorlatban a kettő között fennáll egyfajta arány.
Egyébként ha jól tudom, akkor a kattintások száma nem befolyásolja közvetlenül a fizetéseket, csak a hirdetésmegtekintések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!