Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Megtudom nézni, hogy egy...

Megtudom nézni, hogy egy youtubosnak mennyi felíratkozója volt x időben?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy ezt a kérdést ebbe a kategóriába kellett volna sorolnom de mindegy. Megszeretném nézni hogy mennyi felíratkozója volt annak a youtubosnak abban az időben csak nem tudom hogy lehetne... Valaki tudna egy programot küldeni(ha van hozzá)vagy valami ilyesmit amivel meglehet lesni hogy mennyi subja volt.(a szóismétléléseket nézzétek el nekem)
2016. dec. 3. 08:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Badarság. Nincs ilyen. :)
2016. dec. 3. 08:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Szinte biztos hogy a csatorna tulajdonosa meg tudja nézni a profiljában.

Egyáltalán nem lényegtelen információ marketing szempontjából, pl. össze lehet hasonlítani az egyes reklámkampányok kezdetével, hogy tudjuk vizsgálni a sikerességüket.

2016. dec. 3. 09:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg még azt is tárolják, hogy mely videó alatt kattintott a feliratkozásta a user.
2016. dec. 3. 09:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Ti olvastátok a kérdést ?
2016. dec. 3. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!