Létezik Budapest térkép, ahol egérrel kijelölve az útvonalat megmutatja a távolságot km-ben a végpontok között?
Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 09:23
1/7 anonim válasza:
légvonalban ezt megcsinálja a boltban kapható térképed is, ráillesztessz egy vonalzót. Néhány aritmetikai művelet fejben és megvan a keresett távolság!
programtól én nem légvonalban, hanem inkább azt várnám el, hogy kijelölöm neki az utcákat, és úgy adjon távolságot
egy kezdő 20e forintos GPS is megcsinálja ezt neked.
2/7 anonim válasza:
www.utvonalterv.hu
Ezzel pontosan megnézheted, hogy hogyan jutsz el a kívánt helyre, mennyi km kell megtenned, hány megálló bkv-val, szóval teljes tájékoztatást kapsz.
Én használom: szuper infó!
3/7 anonim válasza:
sztem a google maps a leggyorsabb és legegyszerübb erre a feladatra. ha pedig légvonalban szeretnéd megnézni a távolságot arra a google earth-et ajánlom.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Igazából olyasmire gondoltam, hogy egérrel kattintgatva bejelölök egy útvonalat (amit én gondolok) és megmondja a távolságot. Mellékutakon is, földút stb.
2010. máj. 1. 16:04
5/7 anonim válasza:
a google maps ezt is tudja. bejelölöd a kiinduló és cél pontokat, majd bárhogyan módosíthatod az egérrel huzogatva az útvonalat.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt nem is vettem észre. Ezt kerestem:)
2010. máj. 2. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!