20 MB-os netem van. Miért tölt maximum 200 KBps-el?
Tisztázzuk a dolgokat!
MB nem egyenló Mb-tel!!!
Amit te írsz az 2 Mb/s. 1 MB-os letöltéshez kell 8Mb/s letöltési sebesség.
Amiről te írsz hogy 20 MB-os net az egy az egyben baromság.
20MB-os mi? Adatforgalomnak jó lenne, de az írtó kevés.
20MB-os letöltés? Lehetséges ha kb 200 Mbit/s-es (Mb=Mbit/s) letöltésed van.
Amiről te beszélsz az, hogy 2 Mbit/s a letöltés nálatok, és az 200KBps-nek felel meg! A 2 érték egyezik, ennyit kaptok. Nyilván falun laksz és van matávos telefonotok is, a router mellett pedig egy fekete kis modem.
Ez van.
Nem tudom az előző nekem szól-e de nekem konkrétan (1. vagyok)
10Mbit-es netem van, és hozza is a speedtest a 10-et. De én csak 1.1 MB-ot tudok letölteni másodpercenként. (60gb kb 4 nap 24/16 órát egy nap ment). DE! A falunkon belül van 20mb/s-es net is, ismerősömnek, és nekik is csak 10Mbit jön be.
A speedtest megabit-ben és nem pedig megabyte-ban mér!! Nem egyenlő a kettő. Nézz utána.
És azért kapsz pl torrentben 1.1Mb (megabyte) letöltést,mert valóban annyi a neted.
Nekem 50-80megabit-es a netem. Szép is lenne pár perc alatt leszedné a gta-t, mert azthinném a megabit és a megabyte ugyan az. NEM AZ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!