Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 20 MB-os netem van. Miért...

20 MB-os netem van. Miért tölt maximum 200 KBps-el?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy számítógépzseni, de szerintem ez nem normális. Valamit be kellene állítani? Elsősorban a játékok patchelésénél tölt így, de nem értem miért. Amikor csak egyedül én használom a netet, akkor is ennyivel szedi le.

2016. dec. 2. 21:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Te is falun laksz, mert nálunk csak mondva van a 20mbit de jó esetben is csak 10-et kapunk. Ez főleg egy iskolában 30 gépnél elviselhetetlen. Igazából ez tényleg nem normális, nekünk 10mega van és 1.1-el tölt le.
2016. dec. 2. 21:12
 2/10 Amarok Tonrar ***** válasza:
Speedtest mit mutat? A 20 mega általában nem a garantált, az apróbetűst olvasd, az lehet akár csak 1 mega is.
2016. dec. 2. 21:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Ugye tudod hogy a megabyte és megabit nem ugyan az? És internet gyorsaságát általában az utóbbival mérik.
2016. dec. 2. 21:21
 4/10 A kérdező kommentje:
A speedtest-nél a letöltési sebesség is 2Mb-ot mutat. De lehet csak a netem "rosszalkodik"? Fogalmam sincs :D
2016. dec. 2. 21:49
 5/10 anonim ***** válasza:

Tisztázzuk a dolgokat!

MB nem egyenló Mb-tel!!!

Amit te írsz az 2 Mb/s. 1 MB-os letöltéshez kell 8Mb/s letöltési sebesség.

Amiről te írsz hogy 20 MB-os net az egy az egyben baromság.

20MB-os mi? Adatforgalomnak jó lenne, de az írtó kevés.

20MB-os letöltés? Lehetséges ha kb 200 Mbit/s-es (Mb=Mbit/s) letöltésed van.

Amiről te beszélsz az, hogy 2 Mbit/s a letöltés nálatok, és az 200KBps-nek felel meg! A 2 érték egyezik, ennyit kaptok. Nyilván falun laksz és van matávos telefonotok is, a router mellett pedig egy fekete kis modem.

Ez van.

2016. dec. 2. 22:58
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom az előző nekem szól-e de nekem konkrétan (1. vagyok)

10Mbit-es netem van, és hozza is a speedtest a 10-et. De én csak 1.1 MB-ot tudok letölteni másodpercenként. (60gb kb 4 nap 24/16 órát egy nap ment). DE! A falunkon belül van 20mb/s-es net is, ismerősömnek, és nekik is csak 10Mbit jön be.

2016. dec. 2. 23:20
 7/10 anonim ***** válasza:
(még mindig 1-es) Illetve, Iskolánkban nagyon ritka, hogy rendes net van, mert informatika órán kb 20 gép megy + 5 tanári és titkárság, és ez az internet el van osztva mág 7 routerre szerte a suliban. Szóval elég nehéz így.
2016. dec. 2. 23:23
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. dec. 3. 08:56
 9/10 anonim ***** válasza:

A speedtest megabit-ben és nem pedig megabyte-ban mér!! Nem egyenlő a kettő. Nézz utána.

És azért kapsz pl torrentben 1.1Mb (megabyte) letöltést,mert valóban annyi a neted.

Nekem 50-80megabit-es a netem. Szép is lenne pár perc alatt leszedné a gta-t, mert azthinném a megabit és a megabyte ugyan az. NEM AZ.

2016. dec. 3. 11:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez a #6-osnak szólt.
2016. dec. 3. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!