Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit kéne tennem? Talán még...

Mit kéne tennem? Talán még van remény? SOS

Figyelt kérdés
Van egy srác akinek anno eladtam az oldalam és az email címem.De elfelejtettem a jelszót myvipen és ugye arra az emailra megy a jelszó.Beszéltem a sráccal és aztmondta nincs új jelszó már úgy kb 2 hónapja nincs..-.-' és néztem azt a vipet és elvileg több mint egy hónapja nem léptem fel.Na de megnéztem a kapcsolatokat és 2010.április 27. új kapcsolatra tettem szert elvileg.Szóval a srác használja a vipet ha meg rászólok úgyis letilt és így soha nem tudom visszakapni azt a myvipemet pedig nagyon fontos lenne... szerintetek mit tegyek?:S
2010. ápr. 30. 21:29
 1/5 anonim válasza:
Hát. Nehéz ugy. Egy hacker oldalon lehet letolteni egy kódtoro programot. De lebukhatsz vele. :-:-D
2010. ápr. 30. 21:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Privátba megirhatnád az oldalt köszönöm :)
2010. ápr. 30. 21:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Programot.. höhö. Ahhoz szakértelem kell, nem egy szimpla program és 3 kattintás.
2010. ápr. 30. 21:51
 4/5 anonim ***** válasza:
vannak programok csak hogy 80% vírusos a legjobb amit te állitasz elő
2010. ápr. 30. 22:47
 5/5 anonim ***** válasza:

MyVIp-en van olyan lehetőség, hogy ,,igazolt név'', vagyis a felhasználó igazolhatja magát -- gondolom, személyi igazolvánnyal -- , és akkor a profilján megjelenik valami ,,igazolt'' minősítés.

Tudom, ez nem szorosan ide tartozik, de ez mégiscsak azt jelenti, hogy a MyVIP-nek van valami igazolási szolgáltatása.

Szerintem írj az adminnak , ajánld föl, hogy hajlandó vagy Magadat igazolni, esetleg nyiss is egy új profilt, a régi profilt pedig, ha akarod, próbáld törötletni az adminnal.

A felhasználói szabályzat 6. pontjára hivatkozhatsz:

,,6. A fiktív felhasználókra vonatkozó szabályok

Tekintettel arra, hogy az oldal célja valós személyekből álló közösség építése, a szolgáltató törekszik arra, hogy a regisztrált tagok valós személyek legyenek. Amennyiben a regisztrált felhasználó nem valós természetes személy, a szolgáltató a regisztrációt törölheti. Amennyiben alapos okkal feltehető, hogy a regisztrált felhasználó nem valós személy, a szolgáltató felszólíthatja arra, hogy személyazonosságát megfelelő módon igazolja. Ennek elmaradása esetén a szolgáltató a regisztrációt törölheti.''

Ha akarod tanulmányozni a MvVIP szabályzatát, itt csináltam róla egy részleges tüköroldalt:

[link]

2010. máj. 12. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!