Mit kéne tennem? Talán még van remény? SOS
MyVIp-en van olyan lehetőség, hogy ,,igazolt név'', vagyis a felhasználó igazolhatja magát -- gondolom, személyi igazolvánnyal -- , és akkor a profilján megjelenik valami ,,igazolt'' minősítés.
Tudom, ez nem szorosan ide tartozik, de ez mégiscsak azt jelenti, hogy a MyVIP-nek van valami igazolási szolgáltatása.
Szerintem írj az adminnak , ajánld föl, hogy hajlandó vagy Magadat igazolni, esetleg nyiss is egy új profilt, a régi profilt pedig, ha akarod, próbáld törötletni az adminnal.
A felhasználói szabályzat 6. pontjára hivatkozhatsz:
,,6. A fiktív felhasználókra vonatkozó szabályok
Tekintettel arra, hogy az oldal célja valós személyekből álló közösség építése, a szolgáltató törekszik arra, hogy a regisztrált tagok valós személyek legyenek. Amennyiben a regisztrált felhasználó nem valós természetes személy, a szolgáltató a regisztrációt törölheti. Amennyiben alapos okkal feltehető, hogy a regisztrált felhasználó nem valós személy, a szolgáltató felszólíthatja arra, hogy személyazonosságát megfelelő módon igazolja. Ennek elmaradása esetén a szolgáltató a regisztrációt törölheti.''
Ha akarod tanulmányozni a MvVIP szabályzatát, itt csináltam róla egy részleges tüköroldalt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!