Outlook levelezés?
Figyelt kérdés
Írni akarok egy srácnak egy börze oldalon.de az e-mail kidob egy outlook-os oldalra és én totál off vagyok. mert sosem akartam,és mostsem akarok outlook levelezést. és nem is értem igazán,hogy mit akar.2016. nov. 30. 20:19
1/5 anonim válasza:
Nem csak egy "mailto:...." link van az oldalon és az új e-mail írásához próbálna a gép irányítani? Ha nem ezt akarod, akkor egyszerűen másold ki a linkből a címzett címét, és a megszokott módon küldj egy e-mailt neki.
2/5 b4r4thg válasza:
Valószínű erről lehet szó. Másold ki onnan a mail címet, és lépj be a fiókodba, és onnan írj.
3/5 A kérdező kommentje:
van egy "küld" link(féleség) ésha rákattintok akkor jutok az outlook-hoz.
2016. nov. 30. 21:08
4/5 A kérdező kommentje:
rákatt jobb gombal,ott a tuljdonságoknál van egy e-mail cím az lehet az?
2016. nov. 30. 21:09
5/5 Lajos54 válasza:
Valószínűleg a gépeden az Outlook van beállítva alapértelmezett levelező programnak. Ezért, amikor egy "mail to" linkre kattintasz, azt nyitja meg. Az operációs rendszer verziójától függ, hogy hol és hogyan, de az alapértelmezést kell átállítani arra, amit egyébként használsz.
A másik megoldás, hogy nem egyszerűen rákattintasz az adott linkre, hanem azt kimásolod, majd a levelező programodban a címzetthez beilleszted, akkor nem az Outlookot nyitja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!