Milyen YouTube partnercégek válasszak?
Csatornám lassan eléri a 7000 feliratkozót és 250000 megtekintést. Az a baj, hogy semmit nem tudok a bevételszerzésről, partnercégekről, stb. Egy-két régi videót, weboldalt találtam, viszont azóta rengeteg minden változott. Segítséget, ötleteket szeretnék kérni. Érdemes csatlakozni partnercéghez, és ha igen, melyikhez? Késő, vagy netán korai még?
És bármi más tippetek van, nagyon szívesen várom: nem vagyok valami tájékozott ezen a téren.
1# Szó sincs róla, ha csak a pénz miatt csinálnám, már rég bekapcsoltam volna a bevételszerzési funkciót. Nagyon szeretem a csatornám, viszont szeretném fejleszteni: de ez gyakran sajnos elég költséges, így hát jó lenne, ha nem saját pénztárcából kéne fizetnem. És különben is: úgy tudom, egy partnercég nem csak bevételszerzésre jó; belekerülsz vele gy új közösségbe, új embereket ismersz meg és növeled a nézettséged. De javítsatok ki, ha rosszul tudom.
2# Úgy hallottam, az AdSense teletömi reklámmal a videót és nagyon keveset fizet. Nem így van?
Köszi a válaszokat! :)
"Úgy hallottam, az AdSense teletömi reklámmal a videót és nagyon keveset fizet. Nem így van?"
Szerinted miért fizetne bárki neked egy fillért is ? A szép fehér fogaidért ?
Hát persze hogy reklámok jelennek meg a videódon. Naná. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!