Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan oldják meg ezt a...

Hogyan oldják meg ezt a youtubeosok?

Figyelt kérdés

Tehát én nightcore mixeket szeretnék föltölteni. Ami jogvédett tartalom, a kedvenc zenéimet egy-be teszem és föltöltöm! Nagyon sokan csinálják így, ezért a kérdés: Hogyan kerülik el az ilyen csatornák, akik csaj jogvdett tartalmat töltenek föl, hogy ne kapjanak striketot? Figyelmeztetik a leírásban hogy másé a szerzői jog és nekik adjék a pénzszerzést, de a strike atudomatikus, azt hogyan kerülik el? Eddig 1 strikeot kaptam. Más meg azt föltölthette jog és strike nélkül. Itt egy példa, ezek a felhasználók a videóban használt anyag 0% át birtokolják:

https://www.youtube.com/watch?v=s97qvmydylk&t=1s

https://www.youtube.com/channel/UCwyU7wNCjTmcrRWws7ZTlXw

És ugye rengeteg videójuk van. Hogyan tegyem meg, hogy én is csinálhassam ezt?

2016. nov. 30. 16:00
 1/6 A kérdező kommentje:

Leírás.

"If you have an issue with me posting this song or picture please contact me through one of my social networks or YouTube private messaging system. Once I have received your message and determined you are the proper owner of this content I will have it removed, no drama at all".

2016. nov. 30. 16:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyszerű: még nem buktak le, azaz a jogtulajdonos még nem vette észre és nem jelezte a Youtube felé. Ennyi.
2016. nov. 30. 16:14
 3/6 A kérdező kommentje:
De van akinek többszáz ezer feliratkozója és többezer videója van.
2016. nov. 30. 16:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem 2 volt és 0 megtekintés, mégis kaptam egy strikeot az 1. perc után.
2016. nov. 30. 16:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Nézzük például a Best Music-ot és testvéreit. Nos náluk még az eredetiség ellenőrző is jelen van, szóval valószínűleg van valami megállapodás, hogy ők felhasználhatják. Mellesleg szerintem kötelesek megvenni a számokat, valamint szerződésen belül lenni vagy a jogtulajdonossal, vagy valamilyen útonmódon a YouTubeal, hogy ők bizony ezt bünti nélkül használhatják.

Ez nem így van, biztos, hogy más a valóság, de ez az én elképzelésem, hogy miként megy a dolog.

2016. nov. 30. 16:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Azért írják ki h nem övék a tartalom és ha baj van vele írjanak neki is letörli, mert nincs szerződésük.
2016. nov. 30. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!