Tudna esetleg valaki segíteni routerbeállítás ügyben?
Figyelt kérdés
Kábeles internetem van (Parisat, emlékeim szerint anno jelszót nem kaptunk - ha kellene), többnyire két gép lenne csatlakoztatva kábellel, már korábban is próbáltam beállítani a routert (Trust 300N), akkor is csak rövid ideig működött, a lényeg, hogy nem rég újra beállítottam és kb. egy hétig jó is volt, aztán nem található hálózat, Ethernet nem rendelkezik érvényes IP-konfig.-val. Kihúztam stb., újraindítás, és most megint működik. Mit ronthattam el? A TCP/IP automatikusra van állítva. DHCP stb... Nem értek hozzá, de jó leírás alapján egy ilyen h*lyének is - mint én - be kellene tudnia állítani (bár én csak tplinkes leírást találtam). Van valami, ami kimaradt? Most akkor mégis kellene Mac klónozás? Előre is köszi, ha valaki tudna segíteni, vagy lenne valami ötlete (azon kívül, hogy hívjak szakembert).2016. nov. 29. 21:19
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!