Alapértelmezett böngésző? (Win10)
Nos igen az a problémám hogy nem tudom a Google Chrome-ot alapértelmezetté tenni.Mindig a Microsoft Edge az alapértelmezett.A beállításoknál sem tudom megváltoztatni mindig az Edge marad miután beállítottam a Chrome-ot de nem ír ki semmit.Ha esetleg kell az Origo Szoftverbázis-ról töltöttem le a Chrome-ot.A tűzrókát azért nem mert angol a magyar verzát pedig nem engedte:(
Ha valaki tudja hogy oldjam meg előre köszi!
Nem tudom... én alapból nem töltöttem volna onnan le.
Ez sokkal biztosabb. (vírus és egyéb mellék program így 100% nem kerül a gépedre vele)
Bár a problémát még nem feltétlen oldotta meg.
Próbáld Chrome->beállítások aztán alul alapértelmezett böngészőként beállítani, vagy bal alul tálcán kereső-> írd be: alapértelmezett-> katt az alapértelmezett programokra és a webböngészőnél állítsd be a chromot
Be kéne neki állítania, jogtiszta egyébként a windows?
Mozilla nagy biztonsági frissitése miatt vannak zűrök. Én is ezzel szenvedtem, nem találtam sehol magyart. Ez működött.
Aztán nem tudtam semmilyen Kiegészítőt letölteni, hibát jelzett. Mint kiderült, ennek az az oka, hogy az SSL/TLS titkosítás miatt nem tudott a gép védelme beleépülni a böngészőbe. Eset, Bitdefender és más vírusírtók esetében a hibaüzenet után egy link van, abban a megoldás. Esetét tudom, de ha particonált a Windows, akkor mind a két fiókban le kell ezt játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!