Miért nem tud csatlakozni a DVR külső hálózaton?
Adott egy dvr kamera egység 4 db kamerával.
Helyi hálózaton működik a mobilos appban viszont külső hálózaton nem csatlakozik.
Amit próbáltam:
-Routerben portátengedés
192.168.1.200 port 80
192.168.1.200 port 90
192.168.1.200 port 6036
-Routerben Upnp bekapcsolva, hogy aminek még kell magától átengedje.
Router típusa: TP-LINK AC1750
Előtte egy: TP-LINK TL-WR1043ND router volt a hálózaton azzal ment, most már azzal se megy.
Amit még próbáltam hátha:
IP címre DMZ-t rakni, routert bridge módba tenni, DDNS el megoldani.
Miért nem csatlakozhat? Pedig a wan ip van neki megadva. Netán a Pr-Telecom lenne a ludas?
A router előtt közvetlen a kábel modem van ami egy hagyományos Thomson modem, csak a log-ot lehet nézni rajta semmi más lehetőség nincs.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a segítséget. Megpróbáltam DHCP nélkül is a helyzet változatlan viszont DHCP nélkül nincs wifi ami pedig kéne a routeren. Valószínűleg a szolgáltató oldali probléma lesz mivel szinte már mindent próbáltam.
A WAN IP ugyan egyezik a myip-s címmel direkt megnéztem de sajnos így sem. :/
Online port teszter szerint is zárva az összes port és egy pc-s tesztelővel is.
Megpróbáltam egy másik PR es hálózaton is ott sem működik a portátengedés + megnyitás kizárólag a torrent portokat engedi át és az alap szolgáltatásokat upnp-n.
DDNS hez a noip-t használtam amit a dvr el is illetve a routerrel is megpróbáltam de semmi csak belső hálózaton érem el.
Rendben megpróbálom holnap mivel csak akkor jutok oda (Ismerősé nem saját.)
Amint megpróbáltam megírom mi lett, köszönöm a segítséget!
Picit csúsztam elnézést.
A helyzet.
A DVR en be lett állítva szerver ip nek: 192.168.0.200
A hálózatra ezzel kapcsolódik: 192.168.0.104
A portokat így engedtem át: 192.168.0.200 port 80 192.168.0.200 port 90 192.168.0.200 port 6036
A router upnp-n átengedi a 192.168.0.104 en a megfelelő portokat.
A dvr típusa: Provision ISR SA-4100AHD-2L(MM)
Ami biztos, hogy router csere előtt működött. Router csere óta nem megy. Megpróbáltuk vissza rakni a régi routert mire fel már azzal se megy, pedig a beállítások ugyan azok. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!