Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Telekom felhasznalok! Van mar...

Telekom felhasznalok! Van mar IPV6 cimetek?

Figyelt kérdés
Novembertol igerik a bevezeteset, de nekem meg nincs. Alig varom, hogy legyen.

2016. nov. 29. 09:11
 1/5 fersk ***** válasza:
Miért is olyan fontos neked? 4-es címzéssel már nem mindenki számára vagy elérhető?
2016. nov. 29. 12:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Es miert zavar teged,ha fontos neki?hogy mindenbe bele kell kotni...

Nekem sincsen meg,de varom nagyon hogy kapjunk.szeretek kiserletezgetni.csak attol felek,hogy ez a regi adb router amit hoztak nem kezel ipv6-ot...

2016. nov. 29. 13:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Nincs.
2016. nov. 30. 18:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Neked semmi különbség nem lesz látható az ip 4-es és 6-os protokollja között, mert a hálózat mindent kezel/átirányít a megfelelő módon.

Erre vannak a megfelelő protokollok, például DNS64, NAT64, 6 in 4 tunnel, stb...

Szóval nem tudom, mi miatt érdemes várni :D

Amúgy meg nem, nincsen még nekem sem.

2016. dec. 5. 13:54
 5/5 anonim ***** válasza:

ui:

[link]

mivel az új kutyánk kitépte a falból a netkábelt és jön majd szerelő,így jeleztem az ügyfélszolgálaton hogy igényt tartanék IPV6 címre és emiatt egy router cserére is.szóval várunk,kíváncsi vagyok :D

2016. dec. 5. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!