Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Youtube tartalom helye...

A Youtube tartalom helye beállításban már nem érhető el a világszerte mind opció?

Figyelt kérdés

Miért?

Vagy csak nekem lehetnek böngésző problémáim?

2016. nov. 26. 19:29
 1/3 A kérdező kommentje:
?
2017. aug. 1. 15:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Alapértelmezetten az egész világon keres. Nem is tudom miért volt ilyen funkció
2017. aug. 3. 23:56
 3/3 A kérdező kommentje:

Szerintem meg pont, hogy nem az egész világon keres.

Régen ha ezt az opciót választottad és rákerestél valamire, akkor az oldalsó ajánló sávban az egész világról vette a relevanciákat és csupa hasonló találatot ajánlott. És ha esetleg egy videó az egyik országban nem volt elérhető (amiről itthon persze nem tudhatsz) attól a te országodban az még megtekinthető volt.

Csak ki emelném, hogy régen nagyon passzoltak az eredeti keresési feltételekhez az ajánlások, ma viszont, egy két hasonló találatot leszámítva a korábbi kereséseidet és az ahhoz tartozó ajánlásokat dobja ki.

Mondjuk ezt értem csak utálom.

Manapság viszont csak országokat választhatsz és csak az adott ország (valamilyen rendszer szerint szűrt) találatait éred el.

Gondolom én, mert érteni nem értek hozzá.

2017. aug. 4. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!