Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tudnátok segíteni? Meg fogok...

Tudnátok segíteni? Meg fogok halni idegben :D

Figyelt kérdés

Annyi van, hogy a laptopom benyelt egy szép kis vírust...

....annyi a lényeg, hogy hírdetések jönnek fel, ezzel eltakarva a képernyőt. Ha nem megy a net böngésző, akkor is feljönnek a hírdetések a képernyőre, ezzel a kijelző egy részét eltakarja és nem tudok zökkenőmentesen dolgozni...

...időnként megnyitja nekem az operát, és különböző oldalakat nyit meg magától :/ Hogyan tudnék ettől megszabadulni? Kérlek segítsetek!

2016. nov. 26. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Az OS újratelepitése a legbiztosabb módja hogy megszabadulj tőle. Persze a telepitőt megbizható forrásból kell beszerezni hozzá.
2016. nov. 26. 18:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ. Igen, megvan a telepítője hozzá. Én is arra gondoltam, az lenne a legegyszerűbb. Azomban ezt nem lehet valahogy megkerülni? Úgyértem más módon megszabadulni tőle?
2016. nov. 26. 18:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha van mentve rendszervisszaállítási pont, akkor előbb megpróbálhatod visszaállítani arra az időpontra, amikor még nem volt vírusos. Ha nincs, marad az újratelepítés, persze előtte lemezformázással.
2016. nov. 26. 18:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Na ez jó ötlet! Köszi a válaszokat, ment a zöld pacsi
2016. nov. 26. 18:49
 5/5 anonim ***** válasza:

vírusírtás.

NOD32 30 napig ingyenes. Leszeded lefuttatod és kész.

2016. nov. 26. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!