Miért lassítja az internetemet a szolgáltató?
Vodafone mobil nettel netezek.
A szerződésben az van leírva hogy ha havonta túl lépem a 14 GB adatforgalmat akkor az internet sebbeségem lassításra kerűl, ez rendben is van csakhogy ebben a honapban leszedtem 7 GB és a szolgáltató közölte hogy túl léptem a 14 GB-t és lelassította a netemet
Ha a böngésződben megjelenítesz egy oldalt az már adat forgalmat produkál mivel betölti a géped a netről.
Vannak adat forgalom figyelő szoftverek telepíts egyet és akkor már te is tudod mérni az adat forgalmad. Ha a két eredmény nem egyezik akkor joggal reklamálhatsz. De nem árt ha tudod minden oldal betöltés adatforgalmat produkál és ha például megnézel egy kis videót a neten a videó letöltött mérete növeli az adat forgalmat hiába nem töltötted le ténylegesen a gépedre csak megnézted. Ugyanis egy Temp mappába akkor is betöltődik ha csak megnézed.
adatforgalom != letöltés
adatforgalom az le és fel töltés is.
Kedves előző válaszoló! Akkor amit én írtam az nem helyes?
A válasz megírásának időpontja: ma 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!