Feljelenthetek valakit ezért AnoTalk-on?
Figyelt kérdés
Beszéltem egy 17 éves szlovákiai sráccal, aki perverz dolgokról akart beszélni, és elmondta, hogy szokott a 43 éves anyjával és a 15 és 16 éves húgaival szexelni. Én mondtam, hogy nem kéne, mert bűncselekmény, mivel erkölcstelen és vérfertőzés. Ekkor rávágta, hogy óvszerrel csinálják. Kinyomozhatja valahogy ezt a rendőrség?2016. nov. 26. 02:00
1/7 anonim válasza:
Lhet de honnan tudod hogy igaz lehet hogy elmerogyant és ilyeneket hazudik :D
2/7 KecskeShajt újra! válasza:
Nem lehet, hogy kamuzott?
Elég nehezen képzelném el, hogy komoly és ezt világgá is kürtöli. A rendőrség sem venné komolyan.
3/7 A kérdező kommentje:
Lehet csak troll volt...meg hát az ő bajuk végülis, csak gyerekük ne legyen.
2016. nov. 26. 02:11
4/7 anonim válasza:
Nem lepne meg ha igaz lenne. Sok ilyen van sajnos, de a legtöbb nem derül ki soha többnyire. Beteg világban élünk..
5/7 anonim válasza:
Amúgy ha feljelentenéd, úgy is letagadná, hogy igaz. Bizonyítani meg úgysem tudnád.
6/7 A kérdező kommentje:
Igazából ki se tudnák már nyomozni, mert az egy teljesen anonim oldal, IP címét se lehet tudni, és a beszélgetések/előzmények se mentődnek el. :/
2016. nov. 26. 03:27
7/7 anonim válasza:
Sajnos sok hülye van a földön, amiről fogalmunk sincs, esetleg hírekből hallunk, látunk. Ha tényleg késő volt akkor szerintem hagyd, nincs min elindulni a rendőrségnek. Szo hagyd szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!