Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Pesten az UPC mennyi időnként...

Pesten az UPC mennyi időnként ad uj IP-t?

Figyelt kérdés
belváros.
2016. nov. 25. 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez városfüggő lenne? Nem Pesten körülbelül évente, 12-13 havonta.
2016. nov. 25. 20:12
 2/6 Hominida ***** válasza:
Nem dinamikus IP-re gondolsz? Mert azt szerintem 3 naponta, de a hálózati eszközöd beállításai között kiírja a rendszer a lejárat idejét.
2016. nov. 26. 01:12
 3/6 A kérdező kommentje:
az az ip a kérdés tárgya, amivel távolról is el tudom érni a routert.
2016. nov. 26. 13:53
 4/6 Hominida ***** válasza:

A távolról sajnos kétféle dolgot is jelenthet. Az egyik a helyi hálózatodon kívülről való elérést jelenti, a UPC-nek ehhez van köze, és tapasztalatom szerint három naponta váltanak. De ha folyamatosan fent vagy, akkor nem szoktak újat osztani. Viszont ez a dolog az elosztóközpontjaik szerint változhat, vagyis nem biztos, hogy minden körzetben így megy.

A másik értelmezés a helyi hálózatodon belülről való wifis elérés, amibe a UPC nem szól bele, és a routereden te állíthatod be a szabályokat. Valószínűleg nem erről van szó, de azért megemlítettem.

2016. nov. 26. 15:22
 5/6 A kérdező kommentje:

volt egy ip cim, amivel kivülről értem el a routert, és több honapig is ugyanaz volt.

Vettem egy uj routert és akkor megváltoztatták.

De állitolag DNS-be be lehet nyomni a routert és akkor rendes webcime lesz, az ip cim változáskor meg beirja magát ujra a dns-be.

2016. nov. 26. 21:11
 6/6 Hominida ***** válasza:
Dinamikus IP-t fogadna a DNS? Furcsállnám, de nem értek hozzá. Viszont ha veszel egy saját címet, azt a szolgáltatónál rá tudod irányítani bármilyen IP-re.
2016. nov. 26. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!