Pesten az UPC mennyi időnként ad uj IP-t?
A távolról sajnos kétféle dolgot is jelenthet. Az egyik a helyi hálózatodon kívülről való elérést jelenti, a UPC-nek ehhez van köze, és tapasztalatom szerint három naponta váltanak. De ha folyamatosan fent vagy, akkor nem szoktak újat osztani. Viszont ez a dolog az elosztóközpontjaik szerint változhat, vagyis nem biztos, hogy minden körzetben így megy.
A másik értelmezés a helyi hálózatodon belülről való wifis elérés, amibe a UPC nem szól bele, és a routereden te állíthatod be a szabályokat. Valószínűleg nem erről van szó, de azért megemlítettem.
volt egy ip cim, amivel kivülről értem el a routert, és több honapig is ugyanaz volt.
Vettem egy uj routert és akkor megváltoztatták.
De állitolag DNS-be be lehet nyomni a routert és akkor rendes webcime lesz, az ip cim változáskor meg beirja magát ujra a dns-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!