Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook beállítások?

Facebook beállítások?

Figyelt kérdés
Hol , hogyan tudom beállítani , hogy akik nem az ismerőseim azok ne lássák az adataimat ? Meg az ismerőseimet? Meg kb semmit. Már beállitottam mindenhol hogy csak barátok . De mégis lehet látni
2016. nov. 24. 21:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Vallási szempontból érdekel a dolog?
2016. nov. 24. 22:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem . Csak szeretném ha idegenek nem tudnànak dolgokat amiket a barátaimmal megosztok . :) mondjuk a gyermekem fotói vagy ilyenek
2016. nov. 24. 22:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Tudod mi a legegyszerűbb erre? Hogy nem osztod meg.

Vagy ha annyira ingered van erre, küldj képet privátban.

2016. nov. 24. 23:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Azért kérdeztem, mert a valláskritikába tetted.

Azt ugye tudod, hogy amit felteszel az internetre, azt többé az isten se szedi le onnan?

Innen kezdve olyan mindegy, hogy te magad kivel osztod meg... majd más megteszi helyetted. Csak idő kérdése.

Amúgy hogy kipróbáltad a dolgot? Megnézted a lapodat NEM ismerős szemével?

2016. nov. 24. 23:12
 5/6 KecskeShajt újra! ***** válasza:
Visszamenőlegesen a beállítások átállítása nem érvényesül, egyesével kell átállítani a bejegyzések láthatóságát. De az ismerőseid így is meg tudják osztani a dolgaidat, vagy továbbküldeni és akkor az egész nem ér semmit.
2016. nov. 25. 00:55
 6/6 A kérdező kommentje:

Bocsánat akkor a telefonom játszik velem , nem ebbe a kategóriàba szerettem volna írni .

De a barátaimmal szeretném megosztani . De van pár olyan ember akik szeretnek a másikon csámcsogni . Nekem a facebookon tényleg csak a valódi ismerőseim az ismerőseim . De így más is látja a dolgaimat . Viszont làttam már sok olyan adatlapot amin (mivel nem voltam az ismerőse az adott személynek) nem láttam semmit csak a profilképét . Semmi adat semmi egyéb kép semmi poszt . Olyanra szeretném beállítani .

2016. nov. 25. 03:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!