Ncore-on kik a feltöltők?
Vannak feltöltő rangban emberek Ncore-on. Ők honnan tudják megszerezni a filmeket, sorozatokat, stb. amiket feltöltenek?
Filmstúdióban dolgoznak és onnan ellopják és feltöltik? Vagy hogy működik ez?
De tévében csak két-három év után kezdik adni leghamarabb.
Ők meg a mozi után pár hónappal már feltöltik.
Ez nagy baromság, amit írtok, mert pl a Saul fiát kb egy hónapja adták először tv-ben, nekem viszont már jóval előtte megvolt NCore-ról. Szóval nem a tv-bl veszik fel a dolgokat, ez egy nagy hülyeség. Azt viszont el tudom hinni, hogy kiadott DVD-ről, Bluray-ről töltik fel, de valahogy ez is sántít, mert nem minden filmet adnak ki DVD-n, vagy Bluray-en, Ncore-on pedig szinte minden fent van, pöpec minőségben. Ráadásul ez miért érné meg a feltöltőnek?
Szóval engem is érdekelne, hogy honnan szedik az anyagot a feltöltők.
Mi hülyeség abban hogy a saul fia hamarabb jelent meg dvd-n mint a tévében? Már áprilisban kint volt. Persze hogy volt jó minőségű forrása a torrentnek.
Rossz a példád és azzal hibásan érvelsz. Az első forrás mindig egy premierdátum. Sorozatoknál a tv vagy netes adó, filmeknél a dvd vagy bluray lemez. A releasernek nincs semmilyen titkos forrása, simán csak felveszi a tévéből, a scene szabályok szerint szerkeszti majd tolja ki a netre. Egy sorozat epizód pár perccel a leadás után már kint van a neten.
Igen, a sorozat igen, de a filmek?
Amint leveszik műsorról a moziban, már fent van, holott a tévének még köze nincs hozzá.
Úgy, hogy a premier filmeket korábban leadják külföldön, így annak adott a képe, majd alávágják a magyar hangot. Ott ténylegesen kalózfelvételről is szó lehet, mert a moziban lévő hangot veszik fel (vagy meg kell várni a DVD-kiadást).
Pont emiatt kaptunk büntetést és sokáig késleltetve adták a premier filmeket, mert elsők között magyar mozis felvételek kerültek fel a netre nemzetközi szinten is. Akkor oldották ezt fel, miután a rendőrség elfogta a releasereket (cinedub-botrány).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!