Hogyan lehet különböző képeket keresni a Google képkeresőjével az "Ezt a képet tartalmazó oldalak"-on?
Figyelt kérdés
Odáig értem, hogy egy bizonyos kép különféle méreteit meg lehet találni, de egymástól különböző képeket sorozatban meglelni sehogyan sem értem, pedig egyszer régebben már sikerült, csak elfelejtettem, hogyan is csináltam? Segítene valaki újból rájönni erre?2016. nov. 22. 18:06
1/4 A kérdező kommentje:
S.O.S.!!!
2016. nov. 22. 18:28
3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos e 4 linkbéli módszer egyike sem nyerő, nem ezeket keresem. Speciális ötödik módszerről van szó - tudom a Google-ban is van speciális, mert rákerestem - de az én elfelejtett módszerem nem ez. Én így kezdtem el: kiválasztottam egy meglévő képet, megnyitottam és aztán nem a méretek közül, se a Kapcsolódó képek közül, sem a Hasonló képek közül nem vettem igénybe egyiket sem, csak ami utoljára maradt alul: "Ezt a képet tartalmazó oldalak"-at. Valahogy ide betévedve találgattam én különböző képeket annak idején, de kiesett az emlékezetemből, hogyan is csináltam, miket léptem. Itt ezen belül biztosan volt kapcsolódó vagy hasonló kép, de ismételem: a "képet tartalmazó oldalak" voltak az alapvető böngészési terület. Ezt szeretném ismét megtudni, hogyan is van ez,ha valaki netán alaposabb szakértője a témának.
2016. nov. 23. 08:26
4/4 A kérdező kommentje:
Hozzá kell tennem, hogy az "Ezt a képet tartalmazó oldalak" alapú keresés azért speciális, mert csak a kezdőkép található meg általánosan benne, különféle méretekben egy-egy oldalon. De valami rafinált módon mégis lehet másféle képeket is lelni, egymás után, sorozatosan. Ez a módszer lenne jó, ha meglenne ismét!
2016. nov. 23. 08:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!