Létezik még egyáltalán Tor böngészővel kompatibilis ingyenes email szolgáltató?
Egyszerűen lehetetlen találni, de email nélkül szinte minden meg van lőve. Kivéve az ilyen illegális dolgok amikhez nem kell, de azok nem érintenek.
Régebben még a freemail működött, de már az sem. És mindegyikkel így járok, már vagy 30at végigpróbáltam de mindegyikkel ugyan úgy járok. Vagy ilyesmit ír ki h nincs kapcsolat és próbáljam meg később vagy telefonos verifikációt követelnek, aminek ugye nem sok értelme lenne.
Valaki tud valamit? Vagy van valami ötlete?
Eszemben sincs ilyen válaszokat adni. De a buta primitiv ember - és ezt most ne vedd magadra mert tényleg nem rád értem - csak erre a két dologra tud gondolni. Másról még fogalma sincs. De nem kell nagy dologra gondolni. Szóval le is írhatom:
Rengeteg olyan oldal van ami elmenti az ip cimemet, és ezért korlátozásoknak vet alá, tor-al ki lehet ezt küszöbölni, illetve suliban is használtam régebben, nem látták mit csinálok.
Válaszolnál most te is?
Keress rá google-ben, ilyeneket ad az első oldalon.
Dehogynem! De a legtöbbjük nem nagyon akar működni, csak néha hasznàlható 1-2. Meg annyira már nem nagyon értek hozzá. Egyszerűbb, kézenfekvőbb megoldás volt mindí is a tor, de mostmár meglövi az egészet ez az emajles dolog.
Gondolom akkod nem tudsz segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!