Mit tehetek ilyenkor? ( Hacker probléma :S )
Figyelt kérdés
Barátomnak van egy rég nem használt myVIP- ja.
Ezt valaki feltörte,de nem tudjuk, hogy ki, de csak olyan ember lehetett aki tényleg ismeri, mivel telefonszámot, msn címet is kiírt, szóval szinte mindent a barátomról. Szeretném tudni,hogy tehetek-e valamit az ügy érdekében, vagy ez már így veszett.
Előre is köszönöm
2010. ápr. 29. 17:27
1/8 anonim válasza:
de mit akarsz tenni? feljelenteni, megkeresni, átírni, letiltani, törölni? nem lehet h a haverod volt még régebben? ha be tudott lépni, akkor nincs gáz.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, bármit amit csak lehet tenni, de az lenne a legjobb ha az egészet tudnánk törölni...És nem ő volt mivel még együtt csináltuk neki a myVIP-t és őt is meglepte mikor látta kinn az adatait.
2010. máj. 4. 14:05
3/8 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit,hogy mi nem tudunk neki belépni.
2010. máj. 4. 14:05
4/8 anonim válasza:
Hát sajnos nekem is ezvolt. Annyival jobb, hogy csak a jelszavamat változtatta meg, és ezért nemtudtam belépni, de semmit nemírt át. Nemvagyok egy nagy hacker, ezért beletörődtem, és csináltam egy új myVIP-t. Nemtudok mást javasolni :S sajnálom :S
5/8 anonim válasza:
Jelszót változatatott?
Ha igen: kérsz egy jelszóemlékeztetőt, belépsz, valahol az adatlapon le lehet törölni!
6/8 A kérdező kommentje:
De hiába beírjuk az e-mail címét azt írja ki, hogy az e-mail cím nem szerepel az adatbázisban. Lehet, hogy elírtunk valamit esetleg.
De nagyon szépen köszönöm a válaszokat
2010. máj. 5. 12:17
7/8 anonim válasza:
az email címekkel hadilábon áll. saját tapasztalat: mindig küldtek b@szott meghívót ilyen-olyan buliba, megváltoztattam az emailcímem, úgy hogy most már MINDKÉT címre jön... :@ utálom a myvipet.:)
8/8 A kérdező kommentje:
Hát valahogy egyet értek veled :S :)
2010. máj. 8. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!