Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Youtube videózás?

Youtube videózás?

Figyelt kérdés
Már elég régóta foglalkozom,nézettség átlagba van,de feliratkozó nincs,gondoltam megkérdezem,hogy rengeteg pl GTA SA végigjátszás van,mi alapján néznék meg az enyémet?Ilyen retro stílusra gondolok,régi játékokat végigvinni,van ennek jövedelme?

2016. nov. 19. 16:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Ki kíváncsi a rég nyugdíjba vonult GTA SA-ra, ha már több millió végigjátszás készült belőle, és már mindenki a GTA VI-ről akar videót nézni?

Egyébként a végigjátszás az egyik legértelmetlenebb videófajta. Legalábbis szerintem... Ha megveszek, vagy letöltök egy játékot, akkor azt azért teszem mert végig szeretném játszani. És szeretnék egyedül rájönni a játékmenetre.

2016. nov. 19. 17:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Én eleve a játékvideókat is feleslegesnek tartom.
2016. nov. 19. 17:30
 3/3 anonim ***** válasza:

A képernyőrögzítés mióta videó?

Kreativitás nulla,tudás nulla csak a formátum meg a szerkesztés ami hasonlít a videózáshoz.Minden Pistike ilyenekkel akar sztár lenni.

2016. nov. 19. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!